Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Christina Thorholm

konsulent

Telefon60703380

Emailchrt@hillerod.dk

Hillerød Kommune
   

Byrådsmedlem i Hillerød Kommune siden 2010

Formand for Hillerød kommunes udvalg for Omsorgs og Livskraft

Medlem af økonomiudvalget

Folketingskandidat for Hillerød og Gribskov

 

Vi vil gerne leve det gode liv som mennesker, hvor vi er frisk og ikke skranter, hvor vi kan være aktive og deltage i samvær med familier og venner. Det har jeg arbejdet med at styrke i Hillerød Byråd i mange år og det er mit fokusområde som Folketingskandidat - at flere får mulighed for at leve et liv uden sygdom og fysiske lidelser. Jeg vil nu gerne være med til at styrke det forebyggende arbejde, som Folketingsmedlem.

Vi vil gerne leve længere, være friske gennem hele livet, og leve uden kroniske lidelser - det kan vi i højere grad, hvis det sunde valg bliver det lette valg. De fleste mennesker vil gerne have poltikker, som støtter sundere valg  - jeg vil gøre det letter at leve sundere for flere.

 

Min profil

Jeg er konsulent på socialområdet og har arbejdet som leder af forskellige sociale tilbud i mange år, og jeg har arbejdet i daginstitutioner i en årrække.

Jeg er uddannet civiløkonom og pædagog og har altid kombineret min viden om økonomi med et stort socialt engangement.

Jeg har boet  25 år i Hillerød og kender kommunen både som arbejdsplads gennem arbejdet i et af kommunens dagtilbud og som leder gennem mange år af et stort socialt tilbud i Hillerød.

Jeg holder meget af naturen og nyder at bruge de mange muligheder i skoven og på Esrum sø, men også de muligheder der er i byen både kulturelt og ikke mindst idrætsmulighederne i Hillerød.

Med baggrund i min erfaring fra mit arbejdsliv, som pædagog, leder og konsulent har jeg virket og skabt resultater for mennesker - borgere og medarbejdere. Erfaringer som jeg vil bruge i mit Folketingsarbejde.

Det at skabe muligheder for mennesker, er det der styrer min drifkraft og de resultater, jeg gerne vil skabe i samarbejdet på tværs i byrådet. Jeg har taget ansvar for de nødvendige prioriteringer, og det vil danne baggrund for mit videre politiske arbejde.

Jeg gik ind i kommunalpolitik for at kunne være med til at gøre verden til et bedre sted at leve, ved at påvirke lokale løsninger.

Gennem mit arbejde i Hillrød byråd, har jeg fået erfaring med politisk arbejde og sat mit præg på udvikling af byen og velfærd kommunalt. Den viden og erfaring vil jeg bygge på med mit kandidatur til folketinget, Der er ting jeg ikke har kunne ændre på kommunalt, som jeg vil arbejde på i Folketinget.

Mine mærkesager som Folketingskandidat er:

Vores børn - vores ansvar

Flere år i livet - sammen om sundhed

Bæredygtig udvikling

 

Mine mærkesager som byrådspoltikker er:

Hillerøds fremtid er børnene og de unge

Flere år i livet og mere liv i årene - bedre forebyggelse

Bæredygtig udvikling af erhverv og by